Sikeres weboldal szabály

1. Impozáns, modern dizájn

Az igazán jó dizájnra felfigyelnek az emberek, legyen egyedi honlapod kinézete.

2. Mobilbarát, reszponzív

Fontos, hogy a weboldal készítés és képek méretezése külön optimalizált. Bármely eszközön könnyen kezelhető, átlátható, kompatibilis legyen telefonon és tableten is egyaránt.

3. Könnyen kezelhető, átlátható

Weboldalad legyen felhasználóbarát, legyen átlátható menürendszere külön számítógépen és mobilon, törekedj a felhasználói élményre.

4. Gyors

Amennyiben a látogatóknak több másodpercet kell várniuk az oldal betöltésére, menü betöltésre a legtöbb látogató inkább visszafordul és bezárja az oldalt, rámegy egy másik weboldalra.

5. Keresőoptimalizált és SEO barát url

Egy adott tevékenységi körben mozgó honlap konkurensek százai versengenek a látogatókért, és az első helyért, egy ismert vagy híres cégnek nincs feltétlen szüksége erre, újonnan alakuló vállalkozásnál annál inkább.

A webcímek tartalmazniuk kell fontos kulcsszavakat, miről szól az oldal vagy blog, ez fontos szerepet játszik a keresőmotorok és felhasználók számára.

6. Legyen Naprakész

Weboldal karbantartás nagyon fontos, hogy aktuális információkkal, aktualitásokkal lássuk el meglévő, vagy potenciális ügyfeleinket, vásárlóinkat.

7. Webanalitika használata

Használj erre specifikus eszközöket, hogy mérd látogatóid forgalmát, mely tartalom érdekli oldalad látogatóit ezt felhasználva weboldalad fejlesztésére, könnyebb felhasználhatóságára.

8. Olvashatóság

Honlapunkon válasszunk olyan betűtípust, illetve betűméretet, ami könnyen olvasható, számítógépen és mobilon is.

9. Frappáns domain név

Könnyen megjegyezhető, brand, vagy tevékenységnek a neve legyen a honlapod neve.

10. Pozitív visszajelzések

A legfontosabb, hogy vásárlóid, ügyfeleid elégedettek legyenek a kínált szolgáltatással vagy termékkel.